i cant start dialux! HELP!!

crashes, error report
Locked
Ava3eR
Posts: 5
Joined: Sun Dec 02, 2018 9:50 pm

i cant start dialux! HELP!!

Post by Ava3eR » Sun Dec 02, 2018 9:56 pm

i tried with dialux evo 8 and 7.1 and i get this error please help i need it for school project :)
my configuration have: i5 2410m , Nvidia gt520mx , 4gb ram and i u se win7 x64
i am geting DIALux evo has stopped working.
Thanks for helping :)

Csuleiman
Posts: 1250
Joined: Wed Mar 07, 2012 3:07 pm

Re: i cant start dialux! HELP!!

Post by Csuleiman » Mon Dec 03, 2018 8:22 am

Hello Ava3eR,

We wonder if you could send us the whole text of the error message for an analysis. You can easily copy and paste the text out of the error message and paste it into this thread.
It would be of help if you could send us the link to this topic, so that we could better assign this issue.
Our email address is 'Support@dial.de'.

Best regards,
DIAL Support Team

Ava3eR
Posts: 5
Joined: Sun Dec 02, 2018 9:50 pm

Re: i cant start dialux! HELP!!

Post by Ava3eR » Mon Dec 03, 2018 5:51 pm

Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: DIALux_x64.exe
Problem Signature 02: 5.8.0.39770
Problem Signature 03: 5b20e959
Problem Signature 04: mscorlib
Problem Signature 05: 4.6.1055.0
Problem Signature 06: 563c113c
Problem Signature 07: 40f2
Problem Signature 08: a2
Problem Signature 09: System.IO.FileNotFoundException
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: da83
Additional Information 2: da83a87bfe0aee6e097244686698b06f
Additional Information 3: 385a
Additional Information 4: 385a3fcacaf6eb124ed6425ddca9821b

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

This is full problem report thanks ^_^

Ava3eR
Posts: 5
Joined: Sun Dec 02, 2018 9:50 pm

Re: i cant start dialux! HELP!!

Post by Ava3eR » Mon Dec 03, 2018 9:54 pm

cant make print screen i send you diagnostic. On start says DIALux evo has stopped working

T.Magenheimer
Posts: 1236
Joined: Thu Jul 26, 2012 10:16 am

Re: i cant start dialux! HELP!!

Post by T.Magenheimer » Tue Dec 04, 2018 9:12 am

Dear Ava3eR,

Please make an update of your graphic card driver only on the manufacturer site of the graphic card and have a look if the problem still occurs.

If the problem still occurs, we would recommend you to uninstall your evo version completely from your computer system and install our newest evo 8.1 version by using the following download link. In this case all DIALux components will be newly registered.

DIALux evo 8.1: https://b2b.dial.de/index.php/s/9G73a857u6SnYRl


Best regards,
DIAL Support Team

Ava3eR
Posts: 5
Joined: Sun Dec 02, 2018 9:50 pm

Re: i cant start dialux! HELP!!

Post by Ava3eR » Sat Dec 08, 2018 8:11 pm

Thanks for having good support. I hope for finding solution. I formated my pc and instaled new fresh drivers and same problem again. Disabled Nvidia tried like that nothing. i tried the option run with graphic processor again nothing. this is what i get Image

T.Magenheimer
Posts: 1236
Joined: Thu Jul 26, 2012 10:16 am

Re: i cant start dialux! HELP!!

Post by T.Magenheimer » Tue Dec 11, 2018 9:30 am

Dear Ava3eR,

In the screenshot we can see that you have installed our older evo version 8.0

Please uninstall your evo version completely from your computer system and install our newest evo 8.1 version by using the following download link. In this case all DIALux components will be newly registered.

DIALux evo 8.1: https://b2b.dial.de/index.php/s/9G73a857u6SnYRl


Best regards,
DIAL Support Team

Ava3eR
Posts: 5
Joined: Sun Dec 02, 2018 9:50 pm

Re: i cant start dialux! HELP!!

Post by Ava3eR » Tue Dec 11, 2018 10:25 am

I tried with the 8.0 and 8.1(same problem on windows 7) it turns out that i had problems with visual c++(not sure what year). I tried everything finaly migrating to windows 10 fixed all my problems. I started drawing and calculating last night on DIALux 8.1 and it's going good :D. Thanks for helping. And to all users with simular problem as mine (i hope windows 10 will help you) Thanks again.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests