Luminaire Layout Plan

crashes, error report
Locked
maiahigor
Posts: 4
Joined: Wed Jun 21, 2017 4:52 pm

Luminaire Layout Plan

Post by maiahigor » Tue Jan 08, 2019 6:07 pm

Hi all,

Since I've updated Dialux I can't see the position of each luminaire at Luminaire Layout Plan.
Project 0 1.jpg
Project 0 1.jpg (89.27 KiB) Viewed 132 times
Could you help me?

Regards,

Higor Maia

Version 5.8.1.41565
mf_Patch1 - 4CA564AA41
Quadro K620/PCIe/SSE2 / 64-bit / Calculation engine: 64-bit standalone

Csuleiman
Posts: 1294
Joined: Wed Mar 07, 2012 3:07 pm

Re: Luminaire Layout Plan

Post by Csuleiman » Wed Jan 09, 2019 10:53 am

Dear Higor Maia,

Please be so kind to provide us with the problematic evo project file for analysis. It would be of help if you could send us the link to this topic, so that we could better assign this issue.
Our email address is 'Support@dial.de'.

Best regards,
DIAL Support Team

maiahigor
Posts: 4
Joined: Wed Jun 21, 2017 4:52 pm

Re: Luminaire Layout Plan

Post by maiahigor » Wed Jan 09, 2019 12:05 pm

Hi Csuleiman,

This is happen even I begin a new project. The project above is an example where i put just four luminaires to generate the page of layout plan with luminaires positions. Anyway, I am sending you an e-mail with the file attached.

Thanks for the answer.

Regards,

Higor Maia.

Csuleiman
Posts: 1294
Joined: Wed Mar 07, 2012 3:07 pm

Re: Luminaire Layout Plan

Post by Csuleiman » Wed Jan 09, 2019 12:37 pm

Dear Mr. Maia,

Thank you very much for providing us with your project file.

We are able to reproduce the problem in the luminaire layout plan. So, we forwarded your issue to our development team for analysing the problem in details. As soon as we get some feedback we will contact you immediately.

Best regards,
DIAL Support Team

Csuleiman
Posts: 1294
Joined: Wed Mar 07, 2012 3:07 pm

Re: Luminaire Layout Plan

Post by Csuleiman » Thu Jan 17, 2019 7:15 am

Dear Mr. Maia,

We got some feedback from our developer. Unfortunately you detected a new bug in the current evo version 8.1. Our development team will solve this problem for one of the upcoming evo versions.
We regret that we could not offer you any suggestion to solution nor a workaround which might be of help to solve the problem in our current evo version.

Best regards,
DIAL Support Team

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests